Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Galerie Biessen, deelnemer aan het landelijk atelierweekend

16 november 2019 tot 18 november 2019

P    E    R    S    B    E    R    I    C    H    T

Honderden open ateliers in heel Nederland.
Ook Galerie Biessen doet mee. Lokatie: Kerkstraat 40b Bergeijk. Openingstijden: 16 en 17 november van 11.00 – 17.00 uur.
Parkeren kan op het terrein naast de galerie. Routebeschrijving

Landelijk atelierweekend – Galerie Biessen -Bergeijk

 

Tijdens de Nationale Kunstweek vindt op 16 en 17 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Honderden beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Ook in uw regio.

Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Tijdens dit weekend zijn in heel Nederland honderden ateliers te bezoeken. Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, beeldhouwers, keramisten, glasblazers, installatie bouwers, fotografen, textiel kunstenaars en nog veel meer.

Kunstliefhebbers vinden op Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

Dit evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

Noot voor de redactie:
Wilt u meer informatie, kijk dan op www.landelijkatelierweekend.nl en www.kunstweek.nl, of neem contact op met Stephanie Lechner via info@landelijkatelierweekend.nl of 0162 58 09 09.

Afbeeldingen:
Digitale themaposter
Hoge resolutie versies van het themabeeld en het logo van het Landelijk Atelierweekend zijn op te vragen via info@landelijkatelierweekend.nl.

Over Stichting Kunstweek:
Stichting Kunstweek (8 vaste medewerkers, 45 vrijwilligers, opgericht 2005) brengt kunstenaars en kunstliefhebbers bij elkaar met boeken, online presentaties, beurzen en andersoortige bijeenkomsten. Daarnaast worden verkiezingen georganiseerd waaronder de verkiezing Kunstenaar van het jaar en Kunststad van het jaar. De beurs de Nationale Kunstdagen is een van de grootste Nederlandse kunstbeurzen waar kunstenaars zelf hun kunst kunnen exposeren en verkopen. Daarnaast organiseert Stichting Kunstweek jaarlijks de Nationale Kunstweek in november, het Landelijk Atelierweekend, geeft zij jaarlijks het Jaarboek Kunstenaars uit en draagt zij bij aan de organisatie van verschillende andere kunstevenementen. Stichting Kunstweek is een ANBI.

Gegevens

Begin:
16 november 2019
Einde:
18 november 2019
Evenement Categorie: